Blend

Blend is een gezellig, ambitieus en saamhorig popkoor. Ook tijdens de ‘corona’ periode heeft Blend zich goed staande weten te houden. Het gevoel van ‘samen’ is dankzij de professionaliteit van zowel de dirigent, het bestuur en de leden overeind gebleven.

Tijdens de coronacrisis repeteerden wij iedere maandagochtend online en van de nummers die we repeteerden hebben we hele gave opnames en bijbehorende videoclips gemaakt. Op deze manier werkten we iedere keer naar iets moois toe en bleef het leuk om elke week te oefenen! Gelukkig zijn we op dit moment weer live aan het repeteren.

Het is onze kracht om steeds weer nieuwe mogelijkheden te zien. Zo hebben wij al ons eigen festival Cultural Blending en onze Top 2000 Party weten te realiseren. Het is de bedoeling om dit jaarlijks te organiseren en zodra het weer kan, zijn dit weer prachtige evenementen om met ons koor naar toe te werken!

Onze missie

Veel optreden en mensen vrolijk maken met onze zang. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de verbinding aan te gaan met lokale gezelschappen. Denk hierbij aan big-bands, fanfares, klassiek getinte koren, dansscholen, etc. Kunnen wij wat voor jou betekenen? Neem dan contact op!

Ons repertoire

Wij hebben een zeer gevarieerd repertoire en zingen o.a. nummers van Adèle, Bon Jovi, Miss Montreal, Bløf, Venice, ABBA, Billy Joel, Justin Timberlake, Acda en De Munnik, The Police en The Beatles.

Onze dirigent

Arnold Wienen

Sinds de start van Blend is Arnold Wienen onze dirigent. Arnold is een zeer gedreven, creatieve, energieke, soms strenge, maar bovenal enthousiaste dirigent.

Iedere repetitie weet hij ons koor weer te stimuleren om het beste in een ieder naar boven te halen. Met zijn passie voor muziek zorgt hij ervoor dat onze arrangementen tot zijn recht komen tijdens onze optredens en concerten.

Mede door de creativiteit van Arnold zijn ons eigen festival Cultural Blending en ons Top 2000 concert tot stand gekomen en voor de toekomst zijn er ook al mooie plannen in de maak.

Wij prijzen ons zeer gelukkig met onze dirigent.

Het bestuur

CHRISTA BOEKHORST
CHRISTA BOEKHORSTVoorzitter
Contact
LOEK MARCUS
LOEK MARCUSVice Voorzitter
Contact
HENK OOSTIJEN
HENK OOSTIJENPenningmeester
Contact
MARIANNE V/D WIEL
MARIANNE V/D WIELSecretaris
Contact
IRIS KUNEKEN
IRIS KUNEKENPR & Communicatie
Contact

Diversiteit

Samen zijn

Een lach en een traan

Volg ons