Blend

Blend is een gezellig, ambitieus en saamhorig gemengd popkoor (hoge sopranen, mezzo sopranen, alten en tenoren). Momenteel bestaat ons koor uit meer dan 50 enthousiaste leden die zich iedere maandagmorgen weer de longen uit hun lijf zingen. De professionele leiding van ons koor is in handen van dirigent Arnold Wienen.

Het is onze kracht om steeds weer nieuwe mogelijkheden te zien. Zo hebben wij al twee keer ons eigen festival Cultural Blending georganiseerd en ook onze Top 2000 Party in de Bonte Wever was een groot succes.

Onze missie

Veel optreden en mensen vrolijk maken met onze zang. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de verbinding aan te gaan met lokale gezelschappen. Denk hierbij aan big-bands, fanfares, klassiek getinte koren, dansscholen, etc. Kunnen wij wat voor jou betekenen? Neem dan contact op!

Ons repertoire

Wij hebben een zeer gevarieerd repertoire en zingen o.a. nummers van Adèle, Bon Jovi, Miss Montreal, Bløf, Venice, Simon en Garfunkel, Justin Timberlake, Acda en De Munnik, Hanson en The Beatles.

Onze dirigent

Arnold Wienen

Sinds de start van Blend is Arnold Wienen onze dirigent. Arnold is een zeer gedreven, creatieve, energieke, soms strenge, maar bovenal enthousiaste dirigent.

Iedere repetitie weet hij ons koor weer te stimuleren om het beste in een ieder naar boven te halen. Met zijn passie voor muziek zorgt hij ervoor dat onze arrangementen tot zijn recht komen tijdens onze optredens en concerten.

Mede door de creativiteit van Arnold zijn ons eigen festival Cultural Blending en ons Top 2000 concert tot stand gekomen en voor de toekomst zijn er ook al mooie plannen in de maak.

Wij prijzen ons zeer gelukkig met onze dirigent.

Het bestuur en dirigent

HENK OOSTIJEN
HENK OOSTIJENPenningmeester
MARIANNE V/D WIEL
MARIANNE V/D WIELSecretaris
LOEK MARCUS
LOEK MARCUSVice Voorzitter
CHRISTA BOEKHORST
CHRISTA BOEKHORSTVoorzitter
IRIS KUNEKEN
IRIS KUNEKENPR & Communicatie

Diversiteit

Samen zijn

Een lach en een traan

Volg ons