Blend

Blend is een popkoor waarbij leeftijd en ervaring geen rol spelen. Plezier in het zingen is iets wat wél voorop staat. Elke maandagmorgen de week beginnen met zang geeft een boost voor de rest van de week. Ons repertoire is gevarieerd. We zingen uptempo nummers, maar ook rustige ballads, veelal speciaal voor Blend gearrangeerd. Bijna al onze nummers komen voor in de Top2000, dus meezingen is voor iedereen mogelijk!

Onze missie

Veel optreden en mensen vrolijk maken met onze zang. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de verbinding aan te gaan met lokale gezelschappen. Denk hierbij aan big-bands, fanfares, klassiek getinte koren, dansscholen, etc. Kunnen wij wat voor jou betekenen? Neem dan contact op!

Onze leden:’Ik zing omdat…’

‘Ik er zo vrolijk van word’

Ineke Wubbolts

‘Ik er vrolijk van word :D’

Anneke Bottinga

‘Het me vrij maakt..en omdat het me mij maakt wie ik ben..’

Rebekka Zilla Verlaat

‘Ik zonder zingen diep ongelukkig zou zijn!’

Marianne van der Wiel

‘Ik er heel blij van word!!’

Iris Kuneken

‘het mij vrolijk maakt en veel energie geeft’

Inge Woelinga

‘Omdat ik ben’

Frans Naber

‘want samen maken wij de verbinding’

Yvon Bos

‘Omdat ik er altijd vrolijk van wordt’

Ellen Egtberts-van Nus

‘Ik de week graag goed begin, samen met blend’

Marian Radix

‘Blend swingt’

Inge Woelinga

Ons bestuur

CHRISTA BOEKHORST
CHRISTA BOEKHORSTVoorzitter
Ik ben geboren in 1970 en woon samen met mijn man, puberzoon en -dochter. Muziek maken is mij niet met de paplepel ingegoten.
Na in twee heel verschillende koren te hebben gezongen, was het tijd voor wat nieuws. Wij wilden graag een koor dat we helemaal naar de eigen ideeën van dat koor zouden kunnen inrichten en zo ontstond met mede-enthousiastelingen het idee voor Blend.
Ik vind het dan ook erg leuk om samen met de rest van het bestuur en alle andere koorleden Blend te mogen opstarten en vormgeven.
Het is elke maandag een feest om met een fijne club mensen, mooie muziek te mogen maken. En hoe leuk is het om dit straks ten gehore te mogen brengen tijdens verschillende concerten die we willen geven! Dus kom vooral meedoen of luisteren naar één van onze optredens.
LOEK MARCUS
LOEK MARCUSVice Voorzitter
Mijn hele leven ben ik al gek van muziek, maar door een druk leven heb ik daar nooit echt werk van gemaakt. In mijn omgeving hoorde ik vaak : Je hebt een goede stem, doe er wat mee. Een aantal jaren geleden ben ik op een overdag koor gegaan. In het begin vond ik dat erg leuk, maar na twee jaar hield ik het voor gezien, de lat lag te laag, de uitdaging was voorbij. Ik heb daarna een jaar professioneel zangles gehad en daar ontmoete ik een soulmate met wie ik een duo heb gevormd
en we met een gitaar jaren 60 muziek zingen.
Het zingen in een overdagkoor bleef echter trekken en zo ben ik in februari 2018 bij de voorganger van Blend beland. Met Blend zie ik een grote uitdaging : Op goed niveau met warme mensen samen zingen met een een gevarieerd repertoire.
HENK OOSTIJEN
HENK OOSTIJENPenningmeester
Ik ben 69 jaar, woonachtig in Assen, getrouwd, 3 kinderen en 3 kleinkinderen.
Na mijn werkzame leven bij een bank, geniet ik al vele jaren van m’n pensioen.
Naast mijn hobby’s (tuinieren en tekenen/pastelleren) doe ik allerlei bestuurlijk werk en breng af en toe financieel advies uit. Uiteraard is er ook tijd voor dagjes uit en reizen.

En “last but not least” heb ik sinds anderhalf jaar een geheel nieuwe hobby, nl. het zingen in een koor. Ik investeer daar veel tijd in maar krijg daar ook veel plezier en energie voor terug. Wist niet dat zingen zo leuk zou zijn!

MARIANNE V/D WIEL
MARIANNE V/D WIELSecretaris
mijn naam is Marianne v.d. Wiel, 46 jaar jong en trotse moeder van 2 pubermeiden. Ik kom uit Noordwijk, maar woon inmiddels al bijna 19 jaar in Assen. Ik werk parttime als verzorgende in een kleinschalige woonvorm waar ouderen met dementie wonen.
In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond, ik sport veel en doe graag leuke dingen met mijn vriendenclub.
Zingen doe ik al zolang ik mij herinneren kan. Het is mijn lust en mijn leven. Ik wilde altijd al graag bij een koor, maar het moest wel een beetje een hip koor zijn met lekkere (pop)liedjes en dus sloot ik me anderhalf jaar geleden aan bij een popkoor. Geen seconde spijt van gehad en ontzettend leuk..maar samen met 2 vriendinnen dachten wij het nog leuker te kunnen maken en ontstond het plan om zelf een koor op te richten. En zo is Blend ontstaan. Ik heb heel veel zin om met dit koor te gaan zingen en heel veel optredens te gaan doen.
IRIS KUNEKEN
IRIS KUNEKENPR & Communicatie
Ik ben 44, getrouwd, heb een zoon en een hond. 3 jaar geleden ben ik vanuit de Randstad naar Drenthe verhuisd. In het verleden had ik wel eens bij een popkoor gezongen en het begon weer te kriebelen. Ook wilde ik mijn kennissenkring uitbreiden en wat is dan de beste manier? Juist,  je sluit je aan bij een club, vereniging of een koor.
Ik vind het heerlijk om te zingen. Mijn man speelt gitaar en regelmatig zing ik lekker mee. Het zingen in een koor doe ik met veel plezier. Gezellig samen repeteren en optreden, ik kan het zeker aanraden!

Diversiteit

Samen zijn

Een lach en een traan

Volg ons