Blend

Blend is een popkoor waarbij leeftijd en ervaring geen rol spelen. Plezier in het zingen is iets wat wél voorop staat. Elke maandagmorgen de week beginnen met zang geeft een boost voor de rest van de week. Ons repertoire is gevarieerd. We zingen uptempo nummers, maar ook rustige ballads, veelal speciaal voor Blend gearrangeerd. Bijna al onze nummers komen voor in de Top2000, dus meezingen is voor iedereen mogelijk!

Onze missie

Veel optreden en mensen vrolijk maken met onze zang. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de verbinding aan te gaan met lokale gezelschappen. Denk hierbij aan big-bands, fanfares, klassiek getinte koren, dansscholen, etc. Kunnen wij wat voor jou betekenen? Neem dan contact op!

Ons repertoire

Wij zingen o.a. nummers van Keane, Miss Montreal, Bløf, Robbie Williams, ABBA, Billy Joel, Marco Borsato, Acda en De Munnik, The Police en The Beatles.

Onze leden:’Ik zing omdat…’

‘Ik er zo vrolijk van word’

Ineke Wubbolts

‘Ik er vrolijk van word :D’

Anneke Bottinga

‘Het me vrij maakt..en omdat het me mij maakt wie ik ben..’

Rebekka Zilla Verlaat

‘Ik zonder zingen diep ongelukkig zou zijn!’

Marianne van der Wiel

‘Ik er heel blij van word!!’

Iris Kuneken

‘het mij vrolijk maakt en veel energie geeft’

Inge Woelinga

‘Omdat ik ben’

Frans Naber

‘want samen maken wij de verbinding’

Yvon Bos

‘Omdat ik er altijd vrolijk van wordt’

Ellen Egtberts-van Nus

‘Ik de week graag goed begin, samen met blend’

Marian Radix

‘Blend swingt’

Inge Woelinga

Het bestuur

CHRISTA BOEKHORST
CHRISTA BOEKHORSTVoorzitter
LOEK MARCUS
LOEK MARCUSVice Voorzitter
HENK OOSTIJEN
HENK OOSTIJENPenningmeester
MARIANNE V/D WIEL
MARIANNE V/D WIELSecretaris
IRIS KUNEKEN
IRIS KUNEKENPR & Communicatie

Diversiteit

Samen zijn

Een lach en een traan

Volg ons