Blend

Blend is een gezellig, ambitieus en saamhorig popkoor. Ook in de afgelopen periode heeft Blend zich goed staande weten te houden. Het gevoel van ‘samen’ is dankzij de professionaliteit van zowel de dirigent als het bestuur overeind gebleven in ‘coronatijd’.

Tijdens de coronacrisis repeteerden wij iedere maandagochtend online en van de nummers die we repeteerden hebben we hele gave opnames en bijbehorende videoclips gemaakt. Op deze manier werkten we iedere keer naar iets moois toe en bleef het leuk om elke week te oefenen! Gelukkig zijn we op dit moment weer live aan het repeteren.

Het is onze kracht om steeds weer nieuwe mogelijkheden te zien. Zo hebben wij al ons eigen festival Cultural Blending en onze Top 2000 Party weten te realiseren. Het is de bedoeling om dit jaarlijks te organiseren en zodra het weer kan, zijn dit weer prachtige evenementen om met ons koor naar toe te werken!

Onze missie

Veel optreden en mensen vrolijk maken met onze zang. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de verbinding aan te gaan met lokale gezelschappen. Denk hierbij aan big-bands, fanfares, klassiek getinte koren, dansscholen, etc. Kunnen wij wat voor jou betekenen? Neem dan contact op!

Ons repertoire

Wij zingen o.a. nummers van Keane, Miss Montreal, Bløf, Robbie Williams, ABBA, Billy Joel, Marco Borsato, Acda en De Munnik, The Police en The Beatles.

Onze leden:’Ik zing omdat…’

‘Ik er zo vrolijk van word’

Ineke Wubbolts

‘Ik er vrolijk van word :D’

Anneke Bottinga

‘Het me vrij maakt..en omdat het me mij maakt wie ik ben..’

Rebekka Zilla Verlaat

‘Ik zonder zingen diep ongelukkig zou zijn!’

Marianne van der Wiel

‘Ik er heel blij van word!!’

Iris Kuneken

‘het mij vrolijk maakt en veel energie geeft’

Inge Woelinga

‘Omdat ik ben’

Frans Naber

‘want samen maken wij de verbinding’

Yvon Bos

‘Omdat ik er altijd vrolijk van wordt’

Ellen Egtberts-van Nus

‘Ik de week graag goed begin, samen met blend’

Marian Radix

‘Blend swingt’

Inge Woelinga

Het bestuur

CHRISTA BOEKHORST
CHRISTA BOEKHORSTVoorzitter
LOEK MARCUS
LOEK MARCUSVice Voorzitter
HENK OOSTIJEN
HENK OOSTIJENPenningmeester
MARIANNE V/D WIEL
MARIANNE V/D WIELSecretaris
IRIS KUNEKEN
IRIS KUNEKENPR & Communicatie

Diversiteit

Samen zijn

Een lach en een traan

Volg ons