Blend is ambitieus en heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Het repetitietempo is daarop afgestemd. Om de repetitietijd zo goed mogelijk te benutten, verwachten wij van onze leden dat zij de partijen thuis instuderen.

Om dit mogelijk te maken stellen wij oefenmateriaal (bladmuziek en MP3’s) van alle partijen ter beschikking op het ledengedeelte van onze website.

Tijdens de repetities verwachten we dat iedereen gemotiveerd is om het maximale uit het koor te halen. Naast de repetities is er genoeg ruimte voor gezelligheid, oefengroepjes, BBQ en gezellige uitjes.

We oefenen elke maandagochtend van 09.30 – 11.30 uur in Het Noorderlicht,
Scharmbarg 37 in Assen.

Voor ieder aspirant lid is er een binnen elke stemgroep een buddy, die je de eerste maanden van het lidmaatschap begeleidt en je wegwijs maakt binnen ons koor.
Ieder aspirant lid heeft recht op 2 proeflessen. Je hoeft niet te auditeren en wij vragen geen inschrijfgeld of administratiekosten. De contributie bedraagt thans € 30,- per maand.

Om uniformiteit uit te stralen hebben wij een kledingcode voor ons optreden en daarnaast vragen wij ieder nieuw lid om een ‘Blend jas’ aan te schaffen. Deze jas is tegen een gereduceerd tarief (50% van de kostprijs) te verkrijgen. Deze jas wordt o.a. gedragen tijdens buitenoptredens.