Cultural BLENDing 10 juni 2023

Popkoor Blend uit Assen steekt opnieuw de handen uit de mouwen voor een groots gebeuren. We hebben het voornemen om op zaterdag 10 juni 2023 wederom een groot cultuurfeest te organiseren in Podium Zuidhaege van en voor Assen en jullie kunnen meedoen!

Even terug naar 2019 toen Popkoor Blend voor de eerste maal met groot succes Cultural BLENDing organiseerde. Honderden bezoekers genoten van zang, dans, muziek, culturele uitingen en hapje en drankje. Je kunt dit hier zien: Cultural BLENDing 2019

Blend Assen is een Popkoor dat in 2018 is opgericht. We repeteren iedere maandagmorgen met thans ongeveer 50 enthousiaste leden (M/V) in “Kloosterveste” in Assen. Wij zingen pop en ballads.

Niet alleen maar op maandagmorgen tijdens de repetities, we treden regelmatig op. Daarnaast zoeken we verbinding met andere verenigingen in Assen die actief zijn in de culturele sector.

Wat gaan we doen?

Zaterdag 10 juni 2023 gaan we in Podium Zuidhaege van 18.00 – 23.00 uur een culturele avond organiseren. Het wordt een avondvullend programma waarbij er door verschillende Asser verenigingen opgetreden kan worden in de verschillende zalen van Podium Zuidhaege. Denk hierbij aan De Schalm, de HP Keuning zaal, het Theater Café en ook is er de mogelijkheid voor kunstenaars om (een deel van) hun werk te tonen in de gangen van Podium Zuidhaege. Het is vanzelfsprekend, afhankelijk van de soort en omvang van de vereniging in welke zaal het optreden plaats vindt. Men heeft gelegenheid om een optreden van ongeveer een half uur te verzorgen. Denk hierbij aan muziekverenigingen, koren, bigbands, toneelverenigingen, het circus, grotere of kleinere jazzbandjes, bluesbandjes etc. etc. Met andere woorden: Podium Zuidhaege gaat bruisen van de cultuur.

De ervaring leert dat het snel volstroomt.

Doe je mee?

Wij juichen het toe als jullie mee doen en circa een half uur van het programma vullen. Wij verzorgen een brede promotie, waardoor jullie naam veelvuldig in de Asser-media komt; het geeft de mogelijkheid je kenbaar te maken aan een breed publiek. Blend financiert  haar eigen optreden en ontvangt voor deze avond geen vergoeding. Dat geldt ook voor de andere deelnemers.  Optreden is voor ons het belangrijkste en we kunnen ons voorstellen dat dit voor andere deelnemers aan deze manifestatie ook geldt.

Contact

Stuur een mailtje naar info@blendassen.nl. Voor onze planning is dat fijn.

Maar, misschien zijn er eerst ook nog wel vragen of opmerkingen. Dan horen we dat natuurlijk ook graag. Neem dan vooral contact met ons op via bovenstaand mailadres. Als bellen beter uitkomt, stuur dan even een mailtje met telefoonnummer. Dan nemen we contact op.

Hopelijk tot 10 juni in Podium Zuidhaege!