Voor het project ‘Serenade’ van KBZON kregen wij de opdracht: maak als koor een videoclip voor een persoon (of organisatie) in je omgeving die je graag eens wilt toezingen en een hart onder de riem wilt steken. Voor ons is dat Politie Assen.
De politie beschermt de zwakken en kwetsbaren in de samenleving. Tevens zorgt zij voor handhaving van de anticoronaregels. Dit laatste wordt de agenten niet vaak in dank afgenomen. Ze worden bespuugd, uitgescholden en belemmerd in hun werkzaamheden. Ook staat de politie in de frontlinie met grote kans op besmetting. Sinds de coronacrisis staat zij daarom extra onder druk en krijgt te weinig erkenning.
Wij willen Politie Assen een hart onder de riem steken en zingen daarom het zeer toepasselijke Rollercoaster voor hen.
Alle stemmen zijn thuis apart opgenomen en tot één geheel gemaakt door onze dirigent.
Je kunt onze inzending al bekijken op het YouTube kanaal van KBZON. Klik hier!
Van 19 t/m 23 juni kun je op ons stemmen! Zet dit alvast in de agenda 😃