Vandaag is het feest: Blend bestaat 2 jaar! 🥳🥳

We hebben in deze 2 jaar veel hoogtepunten mogen beleven: ons allereerste concert, ons eigen festival Cultural Blending, verschillende optredens tijdens bijvoorbeeld de Midnightwalk Assen, de herfstfair in Zuidvelde en de winterfair in Gees. Ook vierden we met ruim 400 man publiek onze eigen Top 2000 Party.

We waren te zien én te horen op NPO Radio 2, Omroep Assen en RTV Drenthe. Samen met onze leden hielpen we bij de TT en Gamma Racing Days. We pakten duizenden kerstpakketten in en we hadden super gezellige high-teas, kerstborrels en BBQ´s.
En toen…..corona. We konden niet meer met elkaar zingen en we moesten de tweede editie van Cultural Blending afzeggen. Gelukkig hadden we de mogelijkheid om online repetities te volgen via ZOOM.
Wij willen alle leden bedanken voor hun steun en geduld de afgelopen periode. Een bijzondere dank gaat uit naar onze dirigent Arnold Wienen, die ons tijdens deze periode bleef motiveren en ons vol enthousiasme nieuwe nummers leerde.
Tijdens deze periode hebben wij thuis, apart van elkaar, een zeer toepasselijk nummer opgenomen. Dit was best spannend, maar ook heel erg leuk om te doen. Het resultaat kun je hieronder zien én horen!

Blend zingt 17 Miljoen Mensen