Zaterdag 28 december was het zover: onze Top 2000 Party! Vierhonderd man publiek was naar De Bonte Wever gekomen voor een avond vol Top 2000 muziek.

Om 20.00 uur gingen de deuren open en om 20.30 uur trapte onze eigen Blend Band af met een intro van diverse Top 2000 nummers. Daarna begon Popkoor Blend met haar optreden. Het podium was prachtig uitgelicht en alle koorleden hadden een microfoon, zodat het publiek alles goed kon horen. Er werd flink mee gedanst en gezongen op bekende nummers van o.a. The Beatles, The Police, ABBA, Miss Montreal en Marco Borsato. Er waren prachtige lichteffecten, allemaal aangepast aan de gezongen nummers.

Na het optreden van Blend was het tijd voor zangeres Do. Zij gaf samen met 2 danseressen en een gitarist een mooie show.

De avond werd afgesloten door Party DJ Lars. Hij zorgde er voor dat niemand meer stil kon blijven zitten en iedereen ging dan ook met de voetjes van de vloer. Het slotnummer was uiteraard de nummer 1 van de Top 2000: Bohemian Rhapsody. Dit werd luidkeels meegezongen door alle aanwezigen. Om 00.30 uur was het feest helaas alweer voorbij.

Wij hebben een fantastische en onvergetelijke avond gehad en zullen nog lang nagenieten.

Klik op onderstaande link voor het filmpje van deze avond.

Top 2000 Party