Zaterdag 1 juni was het zover: het allereerste door Blend georganiseerde festival Cultural Blending.

Vanaf 19.00 uur waren er doorlopend optredens in de H.P. Keuningzaal, De Schalm en het Theatercafé van Podium Zuidhaege.

Het publiek hoefde zich geen moment te vervelen. Malu Dance Company, Vocaal Ensemble Arioso, Blues Kaiser,  Traveling Stone Dancers, Popkoor Blend, Mercurius Marching- /Showband, de Verhalenhoed en BlueNote Bigband gaven allemaal een fantastisch optreden en zorgden voor een zeer afwisselend programma vol zang, dans en muziek. Ook Atelier de Steengroeve had enkele werken tentoongesteld. Mister Portugal was ook aanwezig en presenteerde heerlijke Portugese hapjes. De hele avond werd aan elkaar gepraat door Grietina Bouma.

Het was een zeer geslaagde avond en wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar!

Klik snel op deze link voor en impressie van de avond https://youtu.be/peutpBKU9Ow