Zaterdag 2 februari was het zover: ons kennismakingsconcert. In een uitverkochte zaal in Het Noorderlicht in Assen brachten wij ons repertoire ten gehore. Het podium was prachtig uitgelicht, de zaal zat vol en wij hadden er zin in! Nummers als o.a. Till the Sun Comes up van Miss Montreal, Sovereign light café van Keane werden gezongen onder begeleiding van onze geweldige live band.  Het nummer Homesick van Dua Lipa werd acapella gebracht. Tijdens het nummer Angels van Robbie Williams zong het publiek enthousiast en uit volle borst mee met het refrein. Voor ons als koor was het een geweldige ervaring en een zeer geslaagde avond.

Voor alle foto’s van deze avond klik op deze link  https://cobusboele.pixieset.com/

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door Stichting Stimulering Leefbaarheid Assen